Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Longest Day

Atlantin valli murtuu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 63089EAN: 7391772395092

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­no elo­ku­va, mut­ta Spiel­ber­gin Oma­ha Beac­hin jäl­keen ei voi vält­tyä val­jul­ta tun­teel­ta.

Hie­no elo­ku­va, mut­ta Spiel­ber­gin Oma­ha Beac­hin jäl­keen ei voi vält­tyä val­jul­ta tun­teel­ta. Mer­kittävä teos sik­si, että py­syy hy­vin koos­sa huo­li­mat­ta 42 täh­destä (mm. John Way­ne, Ro­bert Mitc­hum, Hen­ry Fon­da, Sean Con­ne­ry, Ro­bert Ryan, Ric­hard Bur­ton) ja kol­mes­ta oh­jaa­jas­ta. Tar­joaa ha­vain­nol­li­sen ku­vauk­sen so­ta­his­to­rian tär­keimmästä tais­te­lus­ta. Sak­sa­lai­set len­to­ko­neet eivät näytä ko­vin au­tent­ti­sil­ta mal­leil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Sotaelokuvien klassikko julkaistiin aiemmin suomalaisella nimellä Atlantin valli murtuu kahden levyn Special Edition -laitoksena, jonka kuvasuhdetta oli hieman rajattu ja ääniraita oli 5.0. Toisaalta mukana oli pitkä dokumentti ja traileri, tällä levyllä ei ole mitään ekstroja. Muilta teknisiltä ominaisuuksiltaan levyt ovat samaa tasoa. SE tosin oikutteli joissakin soittimissa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy