Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Master and Commander – maailman laidalla - 2 levyn Special Edition

Master and Commander – The Far Side of the World 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Na­po­leon hal­lit­si Eu­roop­paa keväällä 1805, ja vain Eng­lan­nin lai­vas­tos­ta oli haas­ta­jak­si.

Na­po­leon hal­lit­si Eu­roop­paa keväällä 1805, ja vain Eng­lan­nin lai­vas­tos­ta oli haas­ta­jak­si. HMS Surp­ri­sen kap­tee­ni Jack "­Luc­ky" Aub­rey (Rus­sell Crowe) ko­men­taa ka­ris­mal­laan ja saa­vut­taa tu­lok­sia. Aar­re­saa­ren­sa ja Yk­si­sar­vi­sen­sa lu­ke­neil­le upea elo­ku­va­ko­ke­mus.
Hy­viä vas­ta­koh­tai­suuk­sia: luon­tai­nen joh­ta­juus ja työyh­teisön vas­tus­tus, so­ta ja rau­ha, kon­ka­rit ja nuo­ret. Pe­rus­tuu Pat­rick O'B­ria­nin ro­maa­nei­hin.
Tätä kat­soi­si mie­lellään van­han kun­non Nel­son-e­ti­ket­ti­sen Ami­raa­lin kans­sa, mut­ta ny­kyi­nen tai­taa ol­la keh­noa hal­pao­lut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahden levyn erikoisversio tarjoaa käytännössä vain mittavat ekstrat sen lisäksi mitä tavallinen versio sisältää: 68+19+30+18 dokumentit, 25 min. HBO-dokumentti, monikuvakulmaesittelyä, 24 min. poistettuja kohtauksia, interaktiivinen kanuunatesti ja kuvagalleriat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy