Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Kids Are All Right

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
DTSHDMA5.1
Ääniraita: MPEG-4 AVC 1.78*
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 239133EAN: 5706140583872

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nak­ko­luu­lot selättävä draa­ma kah­den äi­din per­heestä, jon­ka elämä ha­kee uut­ta ta­sa­pai­noa per­heen las­ten jäl­ji­tet­tyä bio­lo­gi­sen isänsä.

En­nak­ko­luu­lot selättävä draa­ma kah­den äi­din (An­net­te Ben­ning ja Ju­lian­ne Moo­re) per­heestä, jon­ka elämä ha­kee uut­ta ta­sa­pai­noa per­heen las­ten jäl­ji­tet­tyä bio­lo­gi­sen isänsä (Mark Ruf­fa­lo). Omin­ta­kei­nen al­kua­se­tel­ma mah­dol­lis­taa sekä tuo­rei­ta avauk­sia draa­mal­le että huu­len­hei­tol­le, ja elo­ku­va on­nis­tuu mo­lem­mil­la sa­roil­la. Vah­vim­mil­laan elo­ku­va on sym­paat­tis­ten hah­mo­jen ja elävän sydä­mel­li­sen tun­nel­man luo­ja­na, mut­ta myös ta­ri­na kan­taa draa­man kaa­ren us­kot­ta­vas­ti. Yhtäai­kaa toi­vei­kas ja syrjään­heittävä lop­pu on vir­kistävä, mut­ta jättää miet­timään mitä elo­ku­va lo­pul­ta yrittää sa­noa.
Kan­nes­sa elo­ku­va mai­ni­taan ko­me­diak­si, mut­ta ky­seessä on pi­kem­min­kin huu­mo­rin­paik­kan­sa hyö­dyntävä draa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä filmimäinen kuva on havaittavasti kohinasta huolimatta levollinen ja asiallisen jäsentynyt. Virkeä dialogipainotteinen ääniraita, joka levittäytyy musiikin avulla myös hivenen tilaan. Ekstraton. Saatavilla myös DVD ja Blu-ray+DVD kombo. (IJ)
01/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy