Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Basic

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106588EAN: 6420201156414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­na­na­ma­lai­nen va­rus­kun­ta on ih­meissään, kun pelät­ty kou­lut­ta­ja on am­mut­tu kes­ken kou­lu­tuk­sen, jos­ta vain kak­si jääkä­riä sel­viää hen­gissä.

Pa­na­na­ma­lai­nen va­rus­kun­ta on ih­meissään, kun pelät­ty kou­lut­ta­ja (Sa­muel L. Jack­son) on am­mut­tu kes­ken kou­lu­tuk­sen, jos­ta vain kak­si jääkä­riä sel­viää hen­gissä. Tar­vi­taan puo­luee­ton tut­ki­ja, ja lah­juk­sis­ta syy­tet­ty huu­me­po­lii­si (John Tra­vol­ta) saa ystävältään evers­tiltä tehtävän.
Ba­sic epäon­nis­tuu kah­des­ta syystä: se on huo­no Ras­ho­mo­nin ko­pio ja lisäk­si se sot­keu­tuu lan­koi­hin­sa tur­han tak­kui­sas­ti. Hyvää on se, että lop­pu­rat­kai­su yllättää. Ikävämpää on se, et­tei kat­so­ja tai­da juu­ri vä­littää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus on keskitasoa, mutta ääniraidat puhkuvat tilantuntua ainakin luonnonilmiöitä kuvatessaan. Ekstroissa kommenttiraita, 39 min. dokumentit ja traileri. (PS)
12/10/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy