Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Leijonakuningas 2: Jylhäkallion ylpeys

Lion King 2: Simba´s Pride 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 8717418351502

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on yllättävän hyvä jat­ko Lei­jo­na­ku­nin­kaal­le, vaik­ka se teh­tiin suo­raan vi­deol­le.

Tämä on yllättävän hyvä jat­ko Lei­jo­na­ku­nin­kaal­le, vaik­ka se teh­tiin suo­raan vi­deol­le. Näin lef­fan myös eri­koisnäytök­senä teat­te­ris­sa. Ehkäpä nor­maa­li­le­vi­tys oli­si on­nis­tu­nut sa­maan ta­paan kuin Toy Sto­ry II:l­le näyttää siu­naan­tu­van.
Toi­sin kuin mo­nis­sa Dis­ney-e­lo­ku­vis­sa, lau­lut toi­mi­vat. Af­rik­ka on ryt­min man­ner, mitä ei Tar­za­nis­sa ymmär­ret­ty hyö­dyntää.
Ti­mon ja Pum­ba ovat ai­dos­ti haus­ko­ja, mikä ei pä­de mui­hin suo­raan vi­deol­le teh­tyi­hin pät­kiin.
DVD- ja nyt BD-tek­niik­ka on eri­tyi­sen eduk­si Dis­neyn lef­fois­sa, kos­ka voit va­li­ta suo­men­kie­li­sen dub­bauk­sen tai al­ku­peräisää­nen. For­maa­tin rie­mu­voit­to sen­kin ta­kia, että näitä lap­set kat­so­vat, mut­ta puh­ki­han nämä eivät ku­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

BD:n kuvan ja äänen tarkkuus merkitsee suurta parannusta DVD-laitokseen, joka on näppärästi mukana kakkoslevyllä. Lapsiperheet liikkuvat paljon, joten tämän ratkaisun soisi yleistyvän kaikissa valtavirran elokuvissa. Näin ei olla lomamökkien, hotellien tai sukulaisten laitteiden armoilla. Ekstroihin on tallennettu 6 min. lyhytanimaatio, Timon ja Pumban tietoiskuja 8 min., 10 min. dokumentti, Timon ja Pumba esittelevät (hauskasti) 3D-tekniikkaa 4 min. ja musiikkivideo. (PS)
06/08/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy