Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Jackal

Sakaali 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100507EAN: 5050582789836

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­re­de­rick For­syt­hen ro­maa­nin löyhä uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti tar­joi­lee suo­ra­vii­vais­ta toi­min­tajän­ni­tystä.

F­re­de­rick For­syt­hen ro­maa­nin löyhä uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti tar­joi­lee suo­ra­vii­vais­ta toi­min­tajän­ni­tystä. Venäläis­ma­fia ha­luaa an­taa ame­rik­ka­lai­sil­le ope­tuk­sen ja palk­kaa opet­ta­jak­si 70 mil­joo­nan dol­la­rin tap­po­mie­hen (B­ru­ce Wil­lis yh­dessä har­vois­ta pa­his­roo­leis­taan). Ric­hard Ge­re on FBI:­ta aut­ta­va en­ti­nen irk­ku­ter­ro­ris­ti ja Sid­ney Poi­tier näennäi­ses­ti ko­ko let­kan po­mo.
Al­ku- ja lop­pu­koh­tauk­set tök­kivät, mut­ta siinä vä­lissä ta­ka-a­jojännä­ri rul­laa ki­vas­ti. Suo­mi saa pal­jon nä­ky­vyyttä: Bru­ce Wil­lis is­tus­ke­lee Hel­sin­ki-Van­taal­la, Pos­ti saa van­hat lo­gon­sa kan­kaal­le ja sekä Hel­sin­kiä että Por­voo­ta zoo­mail­laan. Jo­pa Jar­mo Mä­ki­sellä on pik­ku­roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Kuva on levollinen, jäsentynyt ja asiallisen tarkka. Roskakin on tuskin havaittavaa. Ääniraita luotaa auttavasti tilaa ja pääteema on iskevä, mutta muutoin musiikkiraita voisi olla lennokkaampi. Ekstraton. (IJ)
20/12/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy