Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Scream 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­nen jat­ko-o­sa, jon­ka kat­soo su­ju­vas­ti toi­sen­kin ker­ran.

Har­vi­nai­nen jat­ko-o­sa, jon­ka kat­soo su­ju­vas­ti toi­sen­kin ker­ran. Kol­men täh­den yli ei kui­ten­kaan ole sy­vyyttä. Näyt­te­lijät eivät tien­neet mur­haa­jan hen­kilöl­li­syyttä, mikä lisää tun­nel­man te­hoa.
S­las­her on taas san­ka­rit­ta­rem­me perässä. Sa­rah Mic­hel­le Gel­lar saa sur­man­sa jo al­ku­puo­lel­la elo­ku­vaa – kai­ke­ti Buf­fyn tii­viistä ku­vaus­tah­dis­ta joh­tuen.
Te­kee it­sestään pi­laa. Elo­ku­va­his­to­rian jat­ko-o­sis­ta hei­tetään huul­ta. Tämä ei ole mikään Kum­mi­setä II tai Ter­mi­na­tor II tai edes Pre­da­tor II, mut­ta ihan hyvää viih­dettä. Lop­puo­san näyttämö­miljöön käyttöä on moi­tit­tu, mut­ta hy­vinhän se is­tuu lef­fan hen­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, vaikkei ole anamorfinen. Teatterissa 2.39:1. Ekstroissa biografeja, musiikkivideo, tuotantotietoja ja trailereita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy