Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ryhmä Hau

Paw Patrol: The MIghty Movie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018028852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­teo­riit­ti an­taa ryhmäl­le eri­kois­voi­mat, mistä eri­tyi­ses­ti jen­gin pie­nin Ka­ja saa tuul­ta pur­jei­siin­sa.

Me­teo­riit­ti an­taa ryhmäl­le eri­kois­voi­mat, mistä eri­tyi­ses­ti jen­gin pie­nin Ka­ja saa tuul­ta pur­jei­siin­sa. Per­heen pie­nem­pien kes­to­suo­sik­ki ot­taa vai­vat­ta paik­kan­sa myös elo­ku­va­mi­tas­sa, nyt jo tois­ta ker­taa. Ta­ri­na on su­la­van yllä­tyk­setön, mut­ta ma­keu­tu­sai­neil­taan luon­nol­li­nen.

Kuva

Komean viitseliäs animaatio antaa koirankarvojen lepattaa, pitää väripaletin maukkaan makeana ja toiminnan virkeänä. Tämä näyttää uskolliselta vanhalle sarjalle, mutta samalla asiallisen suurieleiseltä lunastaakseen elokuvasaappaansa.

Ääni

Hyvä suomenkielinen dubbaus on taltioitu DD5.1-muodossa kun alkuperäinen englanninkielinen raita on peräti Dolby Atmos. Molemilla raidoilla toiminta ja jännitys välittyvät dialogin tapaan luontevasti ja tilansa ottaen.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi suomeksi tekstitettyä koostetta elokuvan jatkeeksi: ensimmäinen ääninäyttelijöistä (5 min.) ja toinen elokuvan maailmasta (6 min.). (IJ)
05/03/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy