Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The International

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 298432EAN: 5051160248875

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Clive Owen
Clive Owen
Naomi Watts
Naomi Watts

Elokuva

U­pean tii­vis­tah­ti­nen jännä­ri et­si­vistä, jot­ka yrittävät jal­lit­taa ase­kau­pan puo­lel­le lon­ke­ron­sa le­vittä­nyttä kan­sainvä­listä jät­ti­pank­kia.

U­pean tii­vis­tah­ti­nen jännä­ri et­si­vistä, jot­ka yrittävät jal­lit­taa ase­kau­pan puo­lel­le lon­ke­ron­sa le­vittä­nyttä kan­sainvä­listä jät­ti­pank­kia. Ta­pah­tu­mat kiitävät New Yor­kin ja Eu­roo­pan met­ro­po­lien vä­liä hengäs­tyttävällä tah­dil­la, mut­ta ker­ran­kin kai­kel­la viuh­to­mi­sel­la tun­tuu ole­van päämäärä.
Sa­la­liit­toe­lo­ku­vat me­nes­tyvät yleensä hy­vin ra­ken­nus­vai­hees­sa kun pelkkä epämääräi­nen vih­jai­lu riittää, mut­ta sop­pa ha­joaa usein kä­siin kun tu­lee ai­ka ku­roa säi­keitä yh­teen. Tässäkään lop­pu­rat­kai­su ei ole ta­jun­taa räjäyttävä, mut­ta ta­ri­na tai­toi­lee on­nis­tu­nees­ti ja ihail­ta­van te­hok­kaas­ti yk­silö­ta­son mo­ti­vaa­tioi­den ja suu­ren luo­kan val­tioi­den vä­lis­ten ufo-juo­nit­te­lui­den vä­li­maas­tos­sa. Käytännössä ky­se on aja­tuk­sel­la ra­ken­ne­tus­ta jännä­ristä, jo­ka voi­si hel­pos­ti ol­la Ca­si­no Roya­lea seu­raa­va Bond-seik­kai­lu.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva toistaa kasvojen uurteet ja ilmeikkäät miljööt ihmistungoksesta elottomiin lasipalatseihin upean vakaasti. Referenssitasolle yltävä jälki on paitsi moitteettoman levollista, myös väritoistoltaan luontevaa ja kauttaaltaan ihailtavan terävää. Realismiin pyrkivä ääniraita toistaa dialogin veitsen terävästi ja harvat toimintaosiot iskevästi, mutta jopa trillereiden puitteissa kokonaisuus on vähäeleinen.

Ekstrat

Ekstrojen keskeisintä antia edustavat ohjaajan ja käsikirjoittajan asiapitoinen kommenttiraita, tuotantoprosessia valaiseva epätasainen kuva-kuvassa-toiminto ja näitä tiivistävä making of (HD 30 min.). Lisäksi mukana on pidennetty kohtaus (HD 11 min.) ja koosteet Guggenheimin museon kopioimisesta (7 min.), modernista arkkitehtuurista elokuvassa (HD 6 min.) ja kuvauksista Volkswagenin autokaupungissa (HD 5 min.). (IJ)
05/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy