Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Better Tomorrow II

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sa, jos­sa John Woon bul­let­bal­let yl­si jo su­la­vam­paan il­mai­suun.

Jat­ko-o­sa, jos­sa John Woon bul­let­bal­let yl­si jo su­la­vam­paan il­mai­suun. Mo­net pitävät tätä pa­rem­pa­na kuin edel­listä. Ta­pah­tuu HK:n lisäk­si New Yor­kis­sa, missä Chow Yun Fa­tin esittämä Ken osoit­taa psy­kiat­ri­set ky­kynsä. Sen­ti­men­taa­lis­ta vä­ki­val­taa par­haim­mil­laan.­Myös hie­man aiem­paa pa­rem­pi ku­van laa­tu, mut­ta hol­lywood­mai­ses­ta klii­ni­syy­destä ol­laan edel­leen kau­ka­na. En­nen vii­meistä kak­sin­tais­te­lua pa­ha print­ti­vi­ka. Mu­ka­van jy­kevä mo­no­rai­ta. Kan­to­nin kii­naa eng­lan­nin teks­tein tai dub­baus eng­lan­nik­si. Ekst­rois­sa kak­si trai­le­ria ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy