Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ice Age 2 – jäätikkö sulaa - 2-disc Limited Edition

Ice Age 2 The Meltdown 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 202462EAN: 6438044080452

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljän jää­kau­ti­sen eläi­men sel­viy­ty­mistä ku­vaa­va Ice Age oli muu­ta­ma vuo­si sit­ten pi­ristävä lisä ani­maa­tio­tar­jon­taan, kos­ka se tar­jo­si kor­kea­ta­sois­ta draa­maa di­gi­taa­li­ses­ti tuo­tet­tu­na ja toi­mi vaih­toeh­to­na Dis­neyn tuo­tan­noil­le.

Neljän jää­kau­ti­sen eläi­men sel­viy­ty­mistä ku­vaa­va Ice Age oli muu­ta­ma vuo­si sit­ten pi­ristävä lisä ani­maa­tio­tar­jon­taan, kos­ka se tar­jo­si kor­kea­ta­sois­ta draa­maa di­gi­taa­li­ses­ti tuo­tet­tu­na ja toi­mi vaih­toeh­to­na Dis­neyn tuo­tan­noil­le. Dis­neyn suo­raan vi­deol­le te­ke­mien jat­ko-o­sien ta­paan Sid-lais­kiai­sen, Ma­nu-mam­mu­tin, Jyr­sis-o­ra­van ja Die­go-sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­rin uu­det seik­kai­lut eivät viehätä en­ti­seen ta­paan. Uu­den hah­mot jäävät lap­sel­li­sik­si, eikä kun­non draa­maa saa­da ai­kaan. Lap­set tästä kui­ten­kin pitävät vuo­ren­var­mas­ti, sillä DVD on ol­lut yk­si odo­te­tuim­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniikka menee eteenpäin Kun ensilevyn suomidubbaus oli vain Dolby Surround, nyt nautitaan viiden kanavan toistosta. Kuva näyttää hyvältä. Kahdelle levylle on tallennettu runsaat ekstrat: kaksi kommenttiraitaa, traileri, peli, 14 pienoisdokumenttia, kuusi monikuvakulmaista kohtausta ja musiikkivideo. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy