Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Yksinäinen matkailija

The Accidental Tourist 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95954EAN: 7321944288785

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Elämä on pi­sin mat­ka, eikä muu ole selvää kuin lähtö ja pa­luu.

Elämä on pi­sin mat­ka, eikä muu ole selvää kuin lähtö ja pa­luu.
Mai­nios­ti suo­sit­tu­jen mat­kaop­pai­den te­kijän kaut­ta pie­niä fi­lo­so­fi­sia tut­kiel­mia te­kevä va­ka­va ko­me­dia ot­taa ai­heek­seen lap­sen kuo­le­man, avioe­rot ja uus­per­heet. Mies elää pelkästään työnsä kaut­ta ja sul­kee kai­ken muun it­sensä ul­ko­puo­lel­le.
E­lo­ku­va tun­tuu nyt­tem­min yliar­vos­te­tul­ta. Eikä se mei­naa lop­pua millään.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, hyvännäköinen kuva. DS-raita tavoittaa aika mukavasti tilatunnelmaa, mutta keskittyy toki dialogiin. Ekstroissa Geena Davisin kommenttiraita, 3 min. ohjaajan intro, 13 min. dokumentti, 18 poistettua kohtausta (38 min.) ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy