Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lainkuuliainen kansalainen

Law Abiding Citizen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 220646EAN: 6416548522814

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyt­te­lijä Ge­rald But­le­ris­sa ei ole kuu­lem­ma muu­ta vi­kaa kuin se, että kaik­ki nai­set ovat hä­nestä in­nois­saan.

Näyt­te­lijä Ge­rald But­le­ris­sa ei ole kuu­lem­ma muu­ta vi­kaa kuin se, että kaik­ki nai­set ovat hä­nestä in­nois­saan. Enpäs tien­nytkään mie­hen mus­ta hi­teistä (Exän jäl­jillä jne) sit­ten 300-e­lo­ku­van hur­jan pää­roo­lin.
Tus­kin kum­pi­kaan fa­ni­lau­ma pet­tyy tyys­tin taas­kaan, vaik­ka ru­joon ja ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta an­ta­vaan mie­len­ti­laan mennään.
C­ly­de Shel­ton (But­ler) jou­tuu kat­so­maan puu­ko­tet­tu­na, kun vai­mo saa sa­man koh­ta­lon vie­ressä ja tytär myö­hem­min. Nuo­ri syyttäjä (Ja­mie Foxx) te­kee so­pi­muk­sen, jo­ka an­taa to­del­li­sel­le psy­ko­paa­til­le avai­men va­pau­teen.
Kun kym­me­nen vuot­ta on ku­lu­nut, al­kaa ta­pah­tua.
Tus­kin­pa toh­to­ri Mo­riar­ty oli­si mois­ta pa­la­pe­liä kek­si­nyt Hol­me­sil­leen. Syyttäjä jou­tuu sel­lai­seen hy­per­bo­laan, jo­ta ei elo­ku­vas­sa ole näh­ty. Ko­ko ame­rik­ka­lai­sen oi­keusjär­jes­telmän ky­see­na­lai­nen so­pi­mus­kult­tuu­ri ase­taan ky­see­na­lai­sek­si.
Tässä on na­pak­ka kä­si­kir­joi­tus, jon­ka seu­rauk­se­na on saa­tu hie­no, uut­ta luo­va jän­ni­ty­se­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni miellyttävät, mutta kuvan levoton aliasing-värinän yleisyys ihmetyttää hieman. Ekstroihin on tallennettu 8 min. dokumentti ja traileri. (PS)
05/12/2010

Tekijät

Ohjaaja: Gary Gray
Pääosissa: Gerard Butler Jamie Foxx Bruce McGill
Tarina: Kurt Wimmer
Kuvaus: Jonathan Sela
Musiikki: Brian Tyler

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy