Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Parenthood

Perhe on paras 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899405

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­te­ve Mar­ti­nin vetämä ke­peä per­hed­raa­ma pyr­kii pak­kaa­maan kaik­ki per­he-elämän iha­nuu­det ja ka­ma­luu­det yk­siin kan­siin.

S­te­ve Mar­ti­nin vetämä ke­peä per­hed­raa­ma pyr­kii pak­kaa­maan kaik­ki per­he-elämän iha­nuu­det ja ka­ma­luu­det yk­siin kan­siin. Tämä ei suo­ra­nai­ses­ti ole ko­me­dia, vaik­ka vit­sejä­kin lauo­taan, eikä draa­ma, vaik­ka ko­hel­luk­ses­sa voi ol­la ri­paus to­tuut­ta­kin.
Ron Howar­din oh­ja­mak­si elo­ku­vak­si tämä on ta­va­no­mais­ta ta­sa­pa­sum­pi ja tylppä­ham­pai­sem­pi vuo­ris­to­ra­ta, vaik­ka isän tois­tu­vat päiväu­net pe­riaat­tes­sa tuo­vat­kin ker­ron­nal­le pientä len­nok­kuut­ta. Mu­ka­na on kui­ten­kin poik­keuk­sel­li­sen run­sas ja so­pui­sas­ti koot­tu hah­mo­ka­val­ka­di, jon­ka kaut­ta eh­ditään kah­den tun­nin ai­ka­na käydä lä­pi run­sas kir­jo eri­lai­sia per­he-elämän puo­lia haus­kal­la ja lo­pul­ta myös pal­kit­se­val­la ta­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä erottelukykyinen kuva ylittää DVD-tason toistuvasti ja esittää epäilemättä tämän elokuvan parhaimmillaan. Puhdas ääniraita selviää dialogista mutkitta, eikä musiikkia tai tehosteita juuri ole. Ekstraton. (IJ)
07/08/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy