Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lomaterapiaa

Couples Retreat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 219613EAN: 5050582748376

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kristen Bell ja Jason Bateman
Kristen Bell ja Jason Bateman
Vince Vaughn ja Malin Akerman
Vince Vaughn ja Malin Akerman
Kristin Davis ja Jon Favreau
Kristin Davis ja Jon Favreau

Elokuva

Neljä pa­ris­kun­taa mat­kaa Bo­ra Bo­ran pa­ra­tii­si­saa­rel­le naut­ti­maan elämästä, mut­ta pää­see­kin avio­lii­ton täys­re­mont­tiin.

Neljä pa­ris­kun­taa mat­kaa Bo­ra Bo­ran pa­ra­tii­si­saa­rel­le naut­ti­maan elämästä, mut­ta pää­see­kin avio­lii­ton täys­re­mont­tiin. Ai­kuis­ten dis­ney­lan­dissä ra­jat ja ar­jen kalk­kiu­tu­mat pis­tetään koe­tuk­sel­le fa­naat­ti­sen ih­mis­suh­de­gu­run joh­dol­la (Jean Re­no), jon­ka mis­sio on pa­laut­taa virt­ty­nei­den pa­rien elämä­ni­lo.
Mat­kai­lu­mai­nok­sen viet­te­le­vyy­dellä sol­ju­va elo­ku­va luot­taa sekä juo­nes­saan, että mo­nis­sa vit­seissään kli­sei­siin, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na täyttää enemmän kuin hy­vin lu­pauk­sen­sa. Hyvä näyt­te­lijä­kaar­ti pe­laa mu­ka­vas­ti ryhmänä ja sil­loin tällöin imp­ro­vi­saa­tion let­keys vä­lit­tyy myös ko­ti­kat­so­moon. Ken­ties haus­kim­pa­na yk­sittäi­senä heit­to­na jää mie­leen läs­kin ku­vai­le­mi­nen ui­nu­vak­si ren­nok­si li­hak­sek­si.

Kuva & ääni

Upea, hehkuvan värikylläinen kuva ottaa kaiken irti lomaparatiisin eksoottisesta miljööstä ja piirtää tekstuurit ja kasvot partakarvan tarkasti. Dialogipainotteinen ääniraita soi puhtaasti ja löytää hetkittäin syitä levittäytyä takakanaviin mm. pikamyrskystä ja Guitar Hero -kaksintaistelusta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja Vaughnin katkonainen kuva-kuvassa-kommenttiraita, kooste kuvauksista Bora Boralla (6 min.), kooste joogan liioittelusta (4 min.), mokia (3 min.) ja yllättävän hyvä sarja lisäkohtauksia vaihtoehtoisen lopun (3 min.), poistettujen kohtausten (10 min.), pidennettyjen kohtausten (4 min.) ja terapian lisäsessioiden (6 min.) muodossa. Osaan lisäkohtauksista on tarjolla myös kommenttiraita. Kaikki ekstrat on taltioitu HD-formaatissa ja kommenttiraitaa lukuun ottamatta suomenkielisen tekstityksen kera. (IJ)
20/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy