Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nuori naimaton nainen 2

Single White Female 2: The Psycho 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201581EAN: 5051160167718

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­sik­kot­ril­le­rin vähä­pu­kei­nen toi­sin­to, jos­sa ei ole sen enempää uut­ta asiaa kuin eng­lan­nin­kie­li­sessä lisä­ni­messään.

K­las­sik­kot­ril­le­rin vähä­pu­kei­nen toi­sin­to, jos­sa ei ole sen enempää uut­ta asiaa kuin eng­lan­nin­kie­li­sessä lisä­ni­messään. Suo­raan vi­deol­le oh­jaa­jal­ta, jon­ka aiem­mat me­rii­tit sisältävät lä­hinnä erinäis­ten tv-sar­jo­jen yk­sittäi­siä jak­so­ja ja kä­si­kir­joit­ta­jil­ta, jot­ka vas­ta­si­vat muun muas­sa Vil­lien ku­vioi­den kah­des­ta jat­ko-o­sas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on utuinen ja havaittavan levoton, mutta väritoistoltaan täpärästi keskinkertainen. Suhteessa heikompi ääniraita on kolkko ja etenkin dialogiltaan rasittavan mekaaninen ja etäinen. Myös vähäinen musiikki toistuu turhan kireästi. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy