Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Go

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin me­nes­tys toi mark­ki­noil­le tul­van post­mo­der­ne­ja jän­ni­tys­fil­mejä, jot­ka oli lei­kat­tu ta­kau­tu­min ja sisäl­sivät hul­lu­ja kään­teitä.

Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin me­nes­tys toi mark­ki­noil­le tul­van post­mo­der­ne­ja jän­ni­tys­fil­mejä, jot­ka oli lei­kat­tu ta­kau­tu­min ja sisäl­sivät hul­lu­ja kään­teitä. Go on nuo­ri­soas­teen Pulp Fic­tion, mut­ta tar­peek­si oma­peräi­nen on­nis­tuak­seen. Tar­joaa tuo­rei­ta silmäyk­siä nuor­ten ra­ve-maail­maan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy