Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ring 2

The Ring 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200192EAN: 5050583021256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sa kuu­lui­san ja­pa­ni­kau­hun uu­sin­ta­ver­siol­le.

Jat­ko-o­sa kuu­lui­san ja­pa­ni­kau­hun uu­sin­ta­ver­siol­le. Poi­kan­sa kans­sa hen­gissä sel­vin­nyt re­port­te­ri pa­ke­nee ki­rous­ta pie­neen ran­nik­ko­kau­pun­kiin, mut­ta törmää jäl­leen tut­tuun vi­deo­nau­haan. Kes­kin­ker­tais­ta kau­hua, mut­ta al­ku­peräi­sen sar­jan jat­ko-o­sat­kaan eivät ole sen pa­rem­pia. Koh­taus peu­ro­jen kans­sa puis­tat­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka ja virheetön kuva. Ääniraita ei pääse lähellekään alkuperäisen Ringin piinaavaa kirskuntaa, vaikka teknisesti hyvin laadukas onkin. Hieno suomenkielinen menu. Ekstroissa making of (13 min.), mainio minitarina Rings (16 min.), muita dokumentteja (yht. 17 min.) sekä kaksi traileria. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy