Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nuori Hannibal

Hannibal Rising 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204221EAN: 6420201174883

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ta­kau­ma nuo­ren Han­ni­ba­lin elämää pe­rus­tuu Uh­ri­lam­pai­den ystä­vien taat­tuun kiin­nos­tuk­seen tietää, mik­si poik­keuk­sel­li­sen mo­ni­lah­jak­kaas­ta yk­silöstä tu­li hir­vio.

Ta­kau­ma nuo­ren Han­ni­ba­lin elämää pe­rus­tuu Uh­ri­lam­pai­den ystä­vien taat­tuun kiin­nos­tuk­seen tietää, mik­si poik­keuk­sel­li­sen mo­ni­lah­jak­kaas­ta yk­silöstä tu­li hir­vio. Juu­ri Tho­mas Har­ri­sin ro­maa­nin en­nen DVD-jul­kai­sua lu­ke­nee­na ei tämä mo­tii­vi enää au­ta hyväk­symään elo­ku­vaa, jo­ka kaa­tuu draa­man tun­teen ja osaa­van pää­hen­kilön puut­tee­seen. Mut­ta ei kir­ja­kaan ole kum­moi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tyylikäs ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy