Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Psych-Out – äärimmäinen trippi

Psych-Out 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­ri­can In­ter­na­tio­na­lin toi­nen LSD-ai­hei­nen, hä­vyttömän op­por­tu­nis­ti­nen elo­ku­va.

Ame­ri­can In­ter­na­tio­na­lin toi­nen LSD-ai­hei­nen, hä­vyttömän op­por­tu­nis­ti­nen elo­ku­va. Muu­sik­ko Jack Nic­hol­son et­sii kuu­ron tytön (Su­san St­ras­berg) vel­jeä (B­ru­ce Dern) Ash­bu­ry Haight­sis­sa. Jack ei ole lain­kaan us­kot­ta­va hei­lut­taes­saan ske­baa. Dean Stoc­kwell si­vu­roo­lis­sa. Door­sin le­vy­kan­si vi­lah­taa, vaik­ka bän­din tyy­li oli kau­ka­na hip­piaat­tees­ta. Mu­siik­ki on sentään Art­hur Lee –­pas­tis­sia. Vain Char­lie Man­son puut­tuu.
Ku­va on ra­kei­nen, mut­ta näyttää ai­ka hyvältä muu­ten.
Tark­ka ku­va­suh­de. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy