Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Usva

The Fog 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202560EAN: 6438044094954

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Uu­sin­to­jen te­ko ei ole help­poa, vaik­ka taus­ta­tii­missä hää­ri­si­kin al­ku­peräis­teok­sen oh­jaa­ja John Car­pen­ter.

Uu­sin­to­jen te­ko ei ole help­poa, vaik­ka taus­ta­tii­missä hää­ri­si­kin al­ku­peräis­teok­sen oh­jaa­ja John Car­pen­ter. Us­va on­nis­tuu kui­ten­kin luo­maan oi­kean tun­nel­man, mikä on kau­hue­lo­ku­vas­sa tär­keintä.
Var­sin­kin al­ku­peräis­teok­ses­ta tietämätön kat­so­ja jou­tuu pin­tee­seen ko­ti­kat­so­mos­sa seu­ra­tes­saan, kuin­ka esi-i­sien syn­nit jou­du­taan lu­nas­ta­maan USA:n itä­ran­ni­kon vau­raal­la tu­ris­ti­saa­rel­la. Elo­ku­van voi ha­lu­tes­san kat­soa al­le­go­ria­na siitä, mi­ten maail­man ai­noan suur­val­lan pa­hat teot tu­le­vat jos­kus mak­set­ta­vik­si.
E­tu­kan­nen mu­kaan ky­seessä on pi­dem­pi ver­sio kuin teat­te­ris­sa esi­tet­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei välttämättä häikäise, mutta erottelee tarkasti pimeää, hämärää ja usvaa kuvaavan visuaalisuuden. Ääniraita on pääroolissa. Ilman repivää ja uhkaavaa soundimattoa elokuvan teho jäisi puolinaiseksi. Ekstroissa seitsemän poistettua kohtausta, 8+10+14 min. dokumentit ja kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy