Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Underneath

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 2562EAN: 5050582092134

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos unoh­tai­si näyt­te­lijöi­den ja oh­jaa­jan ka­li­be­rin oli­si tämä aja­tuk­set­to­mas­ti rim­pui­le­va tu­si­na­luo­kan jännä­ri tuh­laa­ja­po­jan pa­luus­ta ko­ti­kul­mil­leen.

Jos unoh­tai­si näyt­te­lijöi­den ja oh­jaa­jan ka­li­be­rin oli­si tämä aja­tuk­set­to­mas­ti rim­pui­le­va tu­si­na­luo­kan jännä­ri tuh­laa­ja­po­jan (Pe­ter Gal­lag­her) pa­luus­ta ko­ti­kul­mil­leen. Ta­pah­tu­mien kään­ty­mi­nen ai­koi­naan jä­te­tyn nai­sen sän­gyn kaut­ta ra­han­kul­je­tu­sau­ton ryöstön val­mis­te­luk­si oli­si niin ikään täy­sin odo­tet­ta­vis­sa. Näyt­te­lijöi­den ja oh­jaa­jan ka­li­be­ri muis­taen tämä on vain pet­ty­mys.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hivenen hailakka, kohinainen ja myös jokunen roska on kuvaan eksynyt, mutta keskimäärin jälki on hyvää keskitasoa. Väritoisto on luonteva, joskin paikoin voimakkaasti tyyliteltyä, ja yksityiskohtien toisto suhteellisen hyvällä mallilla. Ääniraita ei tarjoile elämyksiä, mutta välittää informaation mukisematta. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy