Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nyrkki...Coltti...Keikka

If...Dog...Rabbit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ran­nuk­sen teh­nyt rötös­te­lijä va­pau­tuu van­ki­las­ta vank­ka­na ai­ko­muk­se­naan siir­tyä kai­dal­le tiel­le, mut­ta kii­tos per­he­si­tei­den se ei tu­le ole­maan help­poa.

Pa­ran­nuk­sen teh­nyt rötös­te­lijä (Matt­hew Mo­di­ne) va­pau­tuu van­ki­las­ta vank­ka­na ai­ko­muk­se­naan siir­tyä kai­dal­le tiel­le, mut­ta kii­tos per­he­si­tei­den se ei tu­le ole­maan help­poa. Py­ris­te­ly osoit­tau­tuu­kin tur­hak­si, kun ho­ri­son­tis­sa al­kaa häämöttää mek­si­ko­lai­sen härkä­tais­te­lua­ree­nan mil­joo­na­kas­sa. Pe­rin­teikkään kaa­va­mai­nen C-kas­tin toi­min­tajännä­ri, jo­ka poik­keuk­sel­li­ses­ti ryh­distäy­tyy lop­puaan koh­ti. Li­sa Ma­rie vetää yh­den lä­hiai­ko­jen ke­veim­mistä ve­ty­pe­rok­si­dit­to­mis­ta nais­roo­leis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Lisukkeina traileri (4:3 / DD2.0) ja faktaruutuja. Kappalevalikoihin on hauskasti sijoitettu burriton taitto-ohjeet. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy