Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Species – peto

Spcies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dark Hor­se -­sar­ja­ku­va­kus­tan­ta­mo on vii­me vuo­si­na ol­lut usei­den fil­ma­ti­soin­tien läh­teenä.

Dark Hor­se -sar­ja­ku­va­kus­tan­ta­mo on vii­me vuo­si­na ol­lut usei­den fil­ma­ti­soin­tien läh­teenä. Niin tässä­kin. Sil-ni­mi­nen pe­to on pääl­li­sin puo­lin Na­tas­ha Henst­rid­ge, mut­ta sisällä on ava­ruu­so­len­to, jo­ka on päättä­nyt lisään­tymällä suis­taa ih­mis­kun­nan su­ku­puut­toon.
Mie­hillä on tun­ne­tus­ti ajat­te­lu va­lah­ta­nut, jo­ten ki­pe­riä ti­lan­tei­ta riittää. Alie­nin suun­nit­te­li­ja H. R. Gi­ge­rin uu­si luo­mus on yh­dis­telmä nai­sel­li­suut­ta ja vä­ki­val­tais­ta uh­kaa. Haus­kin­ta on se, kuin­ka otus saa en­si­ko­ke­muk­sen­sa LA:n elämästä. Tätä koh­taa oli­si voi­nut ve­nyttää enemmän­kin.
Kuu­luu kak­kos­luo­kan sci­fiin, mut­ta kun­non oh­jaa­ja pe­las­taa flop­pauk­sel­ta. Mic­hael Mad­sen on pääo­san esittäjän lisäk­si ai­noa, jo­ka on mai­nio oma it­sensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja hyvä soundtrack. 8-sivuinen trivialehti, traileri, jatko-osan traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy