Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Legend of Red Dragon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Naii­vi isä ja poi­ka -­koh­taus he­ti alus­sa: jos vau­va ei va­lit­se miek­kaa, isä ai­koo pan­na lap­sel­taan pään poik­ki.

Naii­vi isä ja poi­ka -koh­taus he­ti alus­sa: jos vau­va ei va­lit­se miek­kaa, isä ai­koo pan­na lap­sel­taan pään poik­ki.
His­to­rial­li­nen miljöö aut­taa hie­man, mut­ta juo­nenkään­teet ovat pe­rin tyy­littö­miä. Lap­set käyttävät jenk­kiak­sent­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason Hongkong-tuotantoa parempi kuvan ja äänen laatu. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Wong Jing
Pääosissa: Jet Li

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy