Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Non-Stop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706710221920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos tun­tuu siltä, että Liam Nee­son on teh­nyt vii­me vuo­si­na ai­van liian mon­ta toi­min­tae­lo­ku­vaa, kan­nat­taa tämä kui­ten­kin kat­soa.

Jos tun­tuu siltä, että Liam Nee­son on teh­nyt vii­me vuo­si­na ai­van liian mon­ta toi­min­tae­lo­ku­vaa, kan­nat­taa tämä kui­ten­kin kat­soa.
Len­to­ko­ne­po­lii­si jou­tuu ai­ka­moi­seen syök­sy­kier­tee­seen, kun sel­viää, että jo­ku Lon­toon ko­neen 145 mat­kus­ta­jas­ta on mah­dol­li­nen kaap­pa­ri. Juo­ni te­kee ai­ka mon­ta Im­mel­mann-käännöstä en­nen kuin sel­viää, mistä oi­kein on ky­se. Toi­min­ta on yllä­tyk­sel­listä ja pun­nit­tua. Näyt­te­lijät on­nis­tu­vat pie­nen ti­lan draa­man ke­hit­te­lyssä, ja on­pa mu­ka­na hiuk­ka­nen yh­teis­kun­nal­lis­ta poh­dis­ke­lua­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva panee kaipaamaan BD-versiota, mutta ääniraita toimii dynaamisesti. Ei ekstroja. (PS)
15/02/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy