Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kundi kuin unelma

Dream for an Insomniac 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: V-03501EAN: 5050582309799

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­keel­li­nen pik­kue­lo­ku­va unet­to­mas­ta näyt­te­lijättä­restä, jo­ka löytää unel­mien­sa mie­hen ja yrittää saa­da tämän yhtä va­kuut­tu­neek­si suh­teen laa­dus­ta.

Ko­keel­li­nen pik­kue­lo­ku­va unet­to­mas­ta näyt­te­lijättä­restä (Io­ne Skye), jo­ka löytää unel­mien­sa mie­hen ja yrittää saa­da tämän yhtä va­kuut­tu­neek­si suh­teen laa­dus­ta. Vuo­si­sa­dan rak­kaus­ta­ri­nas­ta ei ole ky­se, mut­ta lep­poi­sa, ta­va­no­mais­ta run­saam­min lau­let­tu­ja kap­pa­lei­ta hyö­dyntävä to­teu­tus pe­las­taa hie­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkoisena alkava kuva avautuu lopulta hidastusten saattelemana väreihin "unelmien kundin" astuessa maisemiin. Jälki on videomaista ja pehmeähköä, mutta levollista. Ajoittaisen Frank Sinatra -kappaleen ja jazz-pimputuksen säästämä ääniraita toistaa dialogin hieman kolkosti, mutta hoitaa tehtävänsä sinällään siististi. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy