Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Klondike

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706710238744

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos Klon­di­ke-­mi­ni­sar­ja me­ni te­le­vi­sios­sa ohi ja 1800-­lu­vun poh­joi­sa­me­rik­ka­lai­nen his­to­ria kin­nos­taa, tähän kan­nat­taa tart­tua.

Jos Klon­di­ke-mi­ni­sar­ja me­ni te­le­vi­sios­sa ohi ja 1800-lu­vun poh­joi­sa­me­rik­ka­lai­nen his­to­ria kin­nos­taa, tähän kan­nat­taa tart­tua. Sinänsä Ri­de­ly Scot­tin toi­min­ta tuo­tan­nos­sa ei näy eri­tyi­senä ta­sok­kuu­te­na, mut­ta Dis­co­ve­ry Chan­ne­lin tuo­tos viehättää van­ha­nai­kai­suu­del­laan, suo­ra­vii­vai­suu­dell­laan ja to­dennäköi­sellä tark­kuu­del­laan.
Jän­ni­tystä riittää, fi­lo­so­fia ei tun­nu pääl­le lii­ma­tul­ta ja ro­man­tiik­ka­kin tun­tuu luon­te­val­ta. Ga­me of Th­ro­ne­sin pu­nai­sis­sa häissä hen­kensä ja roo­lin­sa me­nettä­nyt Ric­hard Mad­den vie pää­hen­kilöä eteenpäin sym­paat­ti­ses­ti, eikä Tim Roth ole mikään tu­si­na­kon­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kahdella levyllä. Ei ekstroja. (PS)
09/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy