Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casualties of War - Sodan arvet

Casualties of War 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­han mus­ta­val­koi­ses­ti hyvään ja pa­haan ja­kau­tu­va Viet­nam-d­raa­ma.

Tur­han mus­ta­val­koi­ses­ti hyvään ja pa­haan ja­kau­tu­va Viet­nam-d­raa­ma. Sean Pen­nin joh­ta­ma jouk­kue ryöstää nuo­ren tytön sek­sior­jak­seen. Vain yk­si (Mic­hael J. Fox) jouk­kuees­ta aset­tuu vas­ta­han­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Ajoittaista pehmeyttä kuvassa. Hyvätasoinen muuten. Ääniraita on hieman vanhahtava ja yksiulotteinen. Musiikkiraidalla innostuttiin liikaa puuhuilun äänestä. Ekstroissa Michael J. Foxin 19 min. haastattelu. Viisi poistettua kohtausta, filmografiat ja 31 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy