Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Thelma ja Louise Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Rid­ley Scot­tin eittämättä pa­ras elo­ku­va kuu­luu kun­nian­hi­moi­sen keräi­lijän ko­koel­maan en­nen kaik­kea sik­si, että se on kai­kin puo­lin va­ka­va teos — se ei ve­toa pelkästään kat­so­jan her­mos­toon tai vi­suaa­li­seen ma­kuun, vaan ot­taa hal­tuun­sa ko­ko tun­nes­kaa­lan.

Rid­ley Scot­tin eittämättä pa­ras elo­ku­va kuu­luu kun­nian­hi­moi­sen keräi­lijän ko­koel­maan en­nen kaik­kea sik­si, että se on kai­kin puo­lin va­ka­va teos — se ei ve­toa pelkästään kat­so­jan her­mos­toon (A­lien) tai vi­suaa­li­seen ma­kuun (G­la­dia­tor), vaan ot­taa hal­tuun­sa ko­ko tun­nes­kaa­lan. Ai­hee­na on ko­ko elämän leik­ki ja en­nen kaik­kea su­ku­puo­li­roo­lit. Kuu­lui­sa lop­pu­rat­kai­su tuo mie­leen Butch Cas­si­dyn ja Sun­dan­ce Ki­din.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy