Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Silent Running

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1972Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083042271

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin ame­rik­ka­lais­ten ver­sio Jä­nik­sen vuo­des­ta, mut­ta nyt erä­maan si­jaan ky­seessä on käymättö­mistä kor­pi­mais­ta se vii­mei­nen: ul­koa­va­ruus.

Kuin ame­rik­ka­lais­ten ver­sio Jä­nik­sen vuo­des­ta, mut­ta nyt erä­maan si­jaan ky­seessä on käymättö­mistä kor­pi­mais­ta se vii­mei­nen: ul­koa­va­ruus. Bru­ce Dern on nört­ti­bo­ta­nis­ti, jo­ka on eh­ti­nyt poh­tia kei­no­te­koi­sen ole­mas­sao­lon epä­koh­tia 8 vuot­ta ava­ruu­den rau­has­sa. Nyt ih­mi­nen uh­kaa tait­taa ok­sat kas­vi­kun­nal­ta, eikä tämä is­tu mie­hen pir­taan.
Saar­nak­si kiih­tyvä sci­fi-ee­pos vaih­taa 2001:­sen tie­to­ko­neen eko­sys­tee­miään var­je­le­vak­si tie­de­mie­hek­si, jol­le ää­ri­teot vai­kut­ta­vat yhtä lail­la au­kot­to­mas­ti pe­rus­tel­luil­ta. Ko­ko­nai­suus jää san­gen epä­ta­sai­sek­si esi­tyk­sek­si, jo­ka tar­joaa pa­ro­dian par­taal­la keik­ku­van ta­ri­nan mie­len­kiin­toi­seen miljöö­seen upo­tet­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva on vakaa ja luonteva. Kireä ääniraita toistaa dialogin hyvin. Ekstraton. (IJ)
17/04/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy