Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Big Trouble

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Columbia Tri-Star (UKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 104103EAN: 5050582084689

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tri-Star (U) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­han tar­pees­sa ole­va reh­ti va­kuu­tu­sa­sia­mies ajau­tuu mu­kaan ka­jah­ta­neen pa­ris­kun­nan run­saskään­tei­seen ri­kas­tu­mis­suun­ni­tel­maan.

Ra­han tar­pees­sa ole­va reh­ti va­kuu­tu­sa­sia­mies (A­lan Ar­kin) ajau­tuu mu­kaan ka­jah­ta­neen pa­ris­kun­nan (te­le­vi­sion et­sivä Co­lum­bo­na par­hai­ten muis­tet­ta­va Pe­ter Falk ja mm. Na­tio­nal Lam­poon's Va­ca­tion -e­lo­ku­vis­ta per­heen äi­tinä tut­tu Be­ver­ly D'An­ge­lo) run­saskään­tei­seen ri­kas­tu­mis­suun­ni­tel­maan. Viih­dyttävä Film Noir -ha­kui­nen ko­me­dia, jo­ka ei hyvästä yri­tyk­sestä huo­li­mat­ta on­nis­tu nou­se­maan kes­ki­vii­van ylä­puo­lel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikääntynyt kuva, joten kohinaa ja pikkuroskaa löytyy helpommin kuin hienoja yksityiskohtia. Ääniraita on samaa tasoa. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy