Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadun haukat

Night Hawks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 89165EAN: 3259190360792

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­tu­ri­kol­li­suu­den kar­ja­pai­men­ta leik­kivä je­pa­ri jou­tuu piik­ki­pai­kal­le kun kan­sainvä­li­nen ter­ro­ris­ti il­maan­tuu New Yor­kiin.

Ka­tu­ri­kol­li­suu­den kar­ja­pai­men­ta leik­kivä je­pa­ri (Syl­ves­ter Stal­lo­ne) jou­tuu piik­ki­pai­kal­le kun kan­sainvä­li­nen ter­ro­ris­ti (Rut­ger Hauer) il­maan­tuu New Yor­kiin. Elo­ku­va toi­mii aut­ta­vas­ti jännä­rinä, mut­ta eh­dot­to­mas­ti pa­ras­ta an­tia ovat Stal­lo­nen yllättävät tem­pauk­set, jois­ta kak­si muis­tet­ta­vin­ta ovat: Stal­lo­ne juok­see mum­mo­vaat­teis­sa ros­voa ta­kaa ja me­nettää malt­tin­sa kun par­tioau­to mu­ka pal­jas­taa hä­nen pei­te­hen­kilöl­li­syy­tensä puis­ton pum­meil­le. Hil­peää.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja havaittavan pehmeä kuva ja pääosin dialogiltaan puhdas ääniraita. Ekstroissa traileri. (IJ)
15/08/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy