Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Into the Storm

Myrskyn silmässä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän ko­mea pik­ku­bud­je­tin elo­ku­va kes­kilän­teen is­ke­vistä tor­na­dois­ta ja nii­den ympä­rillä syystä tai toi­ses­ta ka­me­roi­den kans­sa pörrää­vistä ih­mi­sistä.

Yllättävän ko­mea pik­ku­bud­je­tin elo­ku­va kes­kilän­teen is­ke­vistä tor­na­dois­ta ja nii­den ympä­rillä syystä tai toi­ses­ta ka­me­roi­den kans­sa pörrää­vistä ih­mi­sistä. Te­hos­teet toi­mi­vat upeas­ti il­mas­sa ja maan pin­nal­la, eikä ta­ka­vuo­sien Hol­lywood-räinä Twis­ter tun­nu tämän jäl­keen enää ol­len­kaan ko­val­ta.
Hah­mot ovat ste­reo­ty­pioi­ta, mut­ta pe­rin elä­viä sel­lai­sia, ja niinpä sekä draa­ma että jän­ni­tys toi­mi­vat mu­ka­vas­ti. Kai­ken hui­puk­si dia­lo­gi­kaan ei tun­nu ai­van kun­nian­hi­mot­to­mal­ta ajan­tuh­lauk­sel­ta ku­ten niin mo­nes­ti tässä luo­kas­sa. Tämä on­kin hel­pos­ti ko­mein ja is­ke­vin bud­jet­ti­luo­kan ka­tast­ro­fi­viih­dy­ke mies­muis­tiin, ja sa­mal­la mai­nio osoi­tus siitä mi­hin il­man me­ga­bud­jet­tia­kin voi­daan päästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva ei kalpene pätkääkään ison luokan katastrofiviihdykkeiden rinnalla. Tornadot kehittyvät uskottavasti ja pyörivät maita ja mantuja vimmaisesti sähköjohtoja katkoen, tulta imien ja irtaimistoa heitellen. Ääniraita luo vakuuttavasti myrskyn tunnelmaa, eikä hetkittäin heräävä musiikiraitakaan ole huono. (IJ)
29/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy