Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Täydellinen maailma

A Perfect World 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­sa­sin la­keuk­sil­le, vuo­den 1960 kiep­peil­le, si­joit­tu­va ta­ri­na van­ki­kar­ku­rin ja tämän kah­dek­san­vuo­tiaan pant­ti­van­gin vä­li­sestä ystä­vys­ty­mi­sestä on vii­meistä piir­toaan myö­ten juu­ri niin hal­li­tun vähäe­lei­nen kuin Clint Eas­twoo­dil­ta so­pii odot­taa.

Tek­sa­sin la­keuk­sil­le, vuo­den 1960 kiep­peil­le, si­joit­tu­va ta­ri­na van­ki­kar­ku­rin ja tämän kah­dek­san­vuo­tiaan pant­ti­van­gin vä­li­sestä ystä­vys­ty­mi­sestä on vii­meistä piir­toaan myö­ten juu­ri niin hal­li­tun vähäe­lei­nen kuin Clint Eas­twoo­dil­ta so­pii odot­taa. En­nen kaik­kea mal­lie­si­merk­ki hen­kilö­hah­mo­jen ympä­ril­le ra­ken­ne­tus­ta elo­ku­vas­ta, jo­ka avaa hah­mo­jaan huo­lel­li­ses­ti, sor­tu­mat­ta ker­taa­kaan puu­dut­ta­vaan läs­sy­tyk­seen tai ylen­palt­ti­seen vä­tys­te­lyyn. Toi­min­tae­lo­ku­vak­si tai tril­le­rik­si elo­ku­va ei juu­ri tai­tu, mut­ta draa­ma­na ta­ri­na on poik­keuk­sel­li­sen sä­vykäs.

Kuva, ääni & ekstrat

Valoisissa kohtauksissa kuva on aluksi ihailtavan terävä, eikä pirstaloidu edes tuulen huojuttaman heinikon kohdalla. Myöhemmin kuvaan kuitenkin ilmaantuu hienoista reunavärinää, joka yltyy ajoittain jopa häiritseväksi. Tummemmissa kohtauksissa kuva on myös hetkittäin havaittavan pehmeä. Maltillinen ääniraita ei kerää itseensä huomiota, ja tyytyy luotaamaan tilaakin lähes yksinomaan heinäsirkkojen kautta. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosissa: Kevin Costner
Tarina: John Lee Hancock
Kuvaus: Jack N. Green
Musiikki: Lennie Niehaus

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy