Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wild Hogs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204423EAN: 8717418071011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­mais­ten yri­tys­joh­ta­jiem­me HD-in­nos­tus tun­tuu jo it­sessään niin maut­to­mal­ta, et­tei Wild Hog­seil­la ole juu­ri mah­dol­li­suuk­sia.

Ko­ti­mais­ten yri­tys­joh­ta­jiem­me HD-in­nos­tus tun­tuu jo it­sessään niin maut­to­mal­ta, et­tei Wild Hog­seil­la ole juu­ri mah­dol­li­suuk­sia.
Kes­ki-ikäi­set luu­se­rit päättävät et­siä ka­don­nut­ta nuo­ruut­taan maan­tien päällä, ja jou­tu­vat te­ke­mi­siin Del Fue­gos –­jen­gin oi­kei­den lain­suo­jat­to­mien kans­sa. Har­mi­ton­ta, to­ki vä­lillä haus­kaa me­noa eivät pa­rit mauk­kaat ca­meot (mm. Pe­ter Fon­da, tie­tys­ti Ea­sy Ri­der -roo­lin­sa täh­den) juu­ri­kaan pi­ristä. Ray Liot­ta osaa jen­gi­po­mon roo­lin­sa sentään mauk­kaas­ti. Sitä vas­toin pää­ne­li­kos­ta jo­pa Wil­liam H. Ma­cy kär­sii puh­dit­to­muu­des­ta, mut­ta John Tra­vol­ta suo­ras­taan ry­pee.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraidat. Chilijuhlissa soitetaan Mink De Villen "Spanish Strollia". Ekstroissa 16+3 min. dokumentit, neljä min. poistettuja kohtauksia kommentein (mm. vaihtoehtoloppu) ja kolme minuuttia epäonnistuneita otoksia. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy