Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Turbo - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112707040

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pet­ty­myk­sek­si jää­nei­den Lent­si­koi­den jäl­keen uu­si san­ka­ri löy­tyy yllättävältä ta­hol­ta: ta­val­li­ses­ta puu­tar­hae­ta­nas­ta, jo­ka ja­noaa moot­to­riur­hei­lun hur­jien vauh­tien perään.

Pet­ty­myk­sek­si jää­nei­den Lent­si­koi­den jäl­keen uu­si san­ka­ri löy­tyy yllättävältä ta­hol­ta: ta­val­li­ses­ta puu­tar­hae­ta­nas­ta, jo­ka ja­noaa moot­to­riur­hei­lun hur­jien vauh­tien perään. Eräänä il­ta­na on­ne­kas ek­sy­mi­nen ka­tu­ki­soi­hin in­jek­toi eta­nan eli­mistöön hie­man typ­piok­si­duu­lia ja uu­si vauh­ti­hir­mu Tur­bo on syn­ty­nyt.
D­rea­mworks stu­dioi­den kynäi­lemä ani­maa­tio ki­sai­lee ta­savä­ki­ses­ti alan paa­lu­paik­kaa jo to­vin pitä­neen Pi­xa­rin ani­maa­tioi­den kans­sa. Me­no ei ehkä ole ai­van yhtä vetävää kuin vaik­ka­pa en­simmäi­sessä Au­tot-e­lo­ku­vas­sa, mut­ta kauas­kaan ei jäädä. Huu­mo­ri toi­mii ja myös ai­kui­sem­mal­le yleisöl­le riittää hu­pia ko­ko mat­kan ra­tok­si. Tässä vai­kut­tei­ta ote­taan pait­si jenk­kilän In­dy 5000 -kil­pa-a­jois­ta myös Fast and the Fu­rious -kaa­hai­lus­ta, jol­le löy­detään ki­vas­ti vas­ti­net­ta eta­noi­den maail­mas­ta. Kek­si­liäs ja vet­reä ani­maa­tio­seik­kai­lu kan­nus­taa jah­taa­maan unel­miaan yli omien lähtö­koh­tien­sa.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on kaikkea mitä hyvältä animaatioelokuvalta odottaakin: rikas, tilava, dynaaminen ja mielikuvituksekas. Ja myös tekniikka pysyy menossa mukana. Tilakuva toimii ehyesti ja ylittää etanan mittakaavan moninkertaisesti. Äänipuolella alkuperäisraita kovine nimineen asettaa suomenkielisen dubin jälleen haastajan asemaan, mutta molemmat raidat toimivat kivasti. Tuttuun tapaan alkuperäisraita on häviötön 7.1-kanavainen DTS HD Master Audio ja suomenkielinen raita 3d-versiolla pelkkä DTS5.1.

Ekstrat

Ekstroissa poistettu kohtaus, traileri, sekalainen sarja koosteita ja pelejä. Boksi sisältää elokuvan 2D- ja 3D-version omilla levyillään ja myös elokuvan DVD-version. Ekstrat löytyvät 2D-Blu-rayltä. (IJ)
17/04/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy