Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Waiting - luuserit liemessä

Waiting 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201984EAN: 6420201167106

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen, per­ver­sioi­hin tai­pu­va tei­ni­ko­me­dia luo­kat­to­man huo­nos­ta ra­vin­to­las­ta ja sen tör­kyi­sestä ja tör­ky­pu­hei­ses­ta hen­kilö­kun­nas­ta.

Hep­poi­nen, per­ver­sioi­hin tai­pu­va tei­ni­ko­me­dia luo­kat­to­man huo­nos­ta ra­vin­to­las­ta ja sen tör­kyi­sestä ja tör­ky­pu­hei­ses­ta hen­kilö­kun­nas­ta. Ryan Rey­nold­sin vetämä kas­ti on hyvä, mut­ta ta­pah­tu­mien aja­tuk­set­to­muut­ta hekään eivät on­nis­tu peittämään. Ra­vin­to­lan 8 tun­ti­sen työpäivän ajal­le mah­tuu kui­ten­kin pal­jon mu­nas­kuil­laan hyp­pi­mistä ja muu­ta ok­se­tuk­sen ai­het­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritoistoltaan hieman kalpea kuva on vain keskinkertaisen tarkka, mutta levollinen. Selkeän vähäeleinen ääniraita. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy