Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hindenburg

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84739EAN: 6416548516516

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hin­den­burg kuu­luu 1970-­lu­vun en­simmäi­sellä puo­lis­kol­la yleisöä vil­lin­neen ka­tast­ro­fie­lo­ku­vien vii­mei­seen henkäyk­seen.

Hin­den­burg kuu­luu 1970-lu­vun en­simmäi­sellä puo­lis­kol­la yleisöä vil­lin­neen ka­tast­ro­fie­lo­ku­vien vii­mei­seen henkäyk­seen. Vielä löy­tyi bud­jet­te­ja, mut­ta tämä ei enää kerän­nyt ai­van vas­taa­via ka­val­ka­de­ja isois­ta ni­mistä, vaan pää­pai­no oli scien­ce fic­tio­nin sa­ral­la kun­nos­tau­tu­neen oh­jaa­ja Ro­bert Wi­sen ni­messä.
Sinänsä tämä oli ai­koi­naan tai­teel­li­nen flop­pi, mut­ta ny­ky­kat­san­nos­sa elo­ku­van vuo­den 1937 ab­sur­di ase­tel­ma viehättää yllättävän pal­jon. Myös il­ma­lai­van pa­ra­noi­din miljöön va­raan poh­ja­taan pal­jon ja ai­ka on­nis­tu­nees­ti.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Mic­hael M. Moo­neyn ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja jopa jykevä stereoääniraita. Takakannessa ilmoitetaan kropattu kuvasuhde, mutta se ei pidä paikkaansa. Ei ekstroja. (PS)
01/05/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy