Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Olemisen sietämätön keveys – kahden levyn erikoisjulkaisu

The Unbearable Lightbness of Being 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 166 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95423EAN: 7321944734046

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri lääkä­ri hur­maa nai­sia Pra­han kesässä 1968.

Nuo­ri lääkä­ri hur­maa nai­sia Pra­han kesässä 1968. En oi­kein tiedä, kuin­ka pal­jon oh­jaa­ja Kauf­man pää­si sisäl­le Mi­lan Kun­de­ran ro­maa­nin tee­moi­hin, mut­ta ai­na­kin ero­tiik­ka toi­mii ke­peän bal­la­din muo­dos­sa. Eikä ero­tiik­ka tar­koi­ta Le­na Oli­nin ty­perää knal­lie­si­tystä pei­lin päällä. Ju­liet­te Bi­noc­he an­taa it­sestään pal­jon vetävämmän ku­van.
E­lo­ku­van ajoi­tus oli mai­nio, sillä 1980-lu­vun lo­pun pe­rest­roi­ka al­koi tah­to­mat­taan joh­taa tietä de­mok­ra­tiaan Neu­vos­to­lii­ton val­lan al­la vain näennäi­ses­ti it­senäi­sissä alus­mais­sa..

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja hieman kohinainen kuva. Selkeä ääniraita. Mutta onkos vuosi 2006, kun katsoja joutuu vaihtamaan levyä nähdäkseen sen kokonaan! Onhan tämä pitkä, mutta silti, ei tätä voi kuin ihmetellä. Ekstroissa kommenttiraita, 30 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy