Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Freejack

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Anakorfinen 2.37*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Sc­heck­leyn ro­maa­nis­sa Im­mor­ta­li­ty, Inc.

Ro­bert Sc­heck­leyn ro­maa­nis­sa Im­mor­ta­li­ty, Inc. tu­le­vai­suu­den rik­kaat hank­ki­vat uu­den, ul­jaan ke­hon­sa men­nei­syy­destä, jol­loin saas­teet eivät ole vielä pi­lan­neet kuo­ria.
Yk­si huo­noim­mis­ta tie­tei­se­lo­ku­vis­ta. An­nik­si jää oi­keas­taan vain se hu­vit­ta­va asia, että Mick Jag­ger ja Da­vid Jo­han­sen esiin­tyvät sa­mas­sa elo­ku­vas­sa. Jäl­kimmäi­nen oli ai­koi­naan New York Doll­sis­sa pi­la­hah­mo Jag­ge­ris­ta, kun ki­ta­ris­ti John­ny Thun­ders pa­ro­dioi Keith Ric­hard­sia. Vielä kun mu­kaan oli­si pes­tat­tu Ste­ven Ty­ler.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hyvin laaja kuva. Hieman laimeat värit. Ääniraita suosii metallinkylmiä soundeja. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy