Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Jatkoterapian tarpeessa

Analyze That 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 5051895060827

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ki­laan pas­si­tet­tu ma­fioo­so ko­kee hen­kensä uha­tuk­si Sing Sin­gin val­tion­pa­ran­to­las­sa, jo­ten mies ha­kee apua tu­tul­ta kal­lon­ku­tis­ta­jal­ta.

Van­ki­laan pas­si­tet­tu ma­fioo­so (Ro­bert De Ni­ro) ko­kee hen­kensä uha­tuk­si Sing Sin­gin val­tion­pa­ran­to­las­sa, jo­ten mies ha­kee apua tu­tul­ta kal­lon­ku­tis­ta­jal­ta (Bil­ly Crys­tal). Tällä ker­taa tar­vit­ta­va apu on konk­reet­ti­sem­paa kuin vii­mek­si, vaik­ka kor­vien vä­lin täys­re­mont­ti on tällä­kin ker­taa asia­lis­tal­la. Elämän muu­tos on lu­vas­sa ai­na­kin le­ku­ril­le, jon­ka nurk­kiin mies muut­taa ha­ke­maan uut­ta suun­taa ole­mas­sao­lol­leen.
A­na­ly­ze This -ko­me­dian jat­ko-o­sa pa­laut­taa dy­naa­mi­sen duon yh­teen jat­ka­maan yh­teistä tai­val­taan ri­kok­sen ja imp­ro­vi­soi­dun huu­mo­rin sa­ral­la. Me­no on pe­rin kaa­va­mais­ta, mut­ta sa­mal­la vai­vat­to­man viih­dyttävää.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD:n tavoin tämä on teknisesti laadukasa esitys. Filmimäinen kuva on miellyttävän terävä ja moitteettoman vakaa. Ääniraita ei liiemmin irroittele, mutta on komedialle passeli. Ekstroisssa keskinkertainen ohjaajakäsikirjoittaja Harold Ramisin kommenttiraita ja hyvä pieni making of (11 min.). (IJ)
17/09/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy