Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sukumme on toista maata

Lost in Yonkers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neil Si­mo­nin Pu­lit­zer-­pal­kit­tuun näy­telmään pe­rus­tu­va su­kuk­ro­nik­ka si­joit­tuu toi­sen maail­man­so­dan ai­kaan.

Neil Si­mo­nin Pu­lit­zer-pal­kit­tuun näy­telmään pe­rus­tu­va su­kuk­ro­nik­ka si­joit­tuu toi­sen maail­man­so­dan ai­kaan. Tur­haa näyttämöjäyk­kyyttä ha­vait­ta­vis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja äänen laatu. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, kuvagalleria, filmografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Martha Coolidge
Pääosissa: Richard Dreyfuss
Tarina: Neil Simon
Kuvaus: Johnny E. Jensen
Musiikki: Elmer Bernstein

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy