Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

No Man’s Land

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2021Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165796920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen ra­ja­seu­dun leh­mi­poi­ka am­puu va­hin­gos­sa lait­to­man maa­han­pyr­kijän ja pää­tyy pa­ko­mat­kal­le koh­ti hy­vi­tystä.

A­me­rik­ka­lai­nen ra­ja­seu­dun leh­mi­poi­ka am­puu va­hin­gos­sa lait­to­man maa­han­pyr­kijän ja pää­tyy pa­ko­mat­kal­le koh­ti hy­vi­tystä. Rau­hal­li­nen ker­to­mus kul­kee omaa ka­peaa pol­kuaan va­paas­ti­hen­gittävän draa­man tiellä, mut­ta lo­pul­li­nen ti­lien ta­saus on jat­ku­vas­ti pa­rin hen­gen­ve­don päässä.
O­dot­ta­mat­to­man ri­kas ku­vaus nou­see pa­ri pykälää kli­seis­ten lähtö­koh­tien­sa ylä­puo­lel­le ja vaik­ka ker­ron­ta tal­laa pai­koin ku­lu­nei­ta pol­ku­ja, ja pai­koin kai­vaa saap­paan­sa niillä syväl­le, on ko­ko­nai­suus ve­toa­va van­han maail­man ta­paan. Jo­pa Frank Gril­lon ja An­die Mc­Dowel­lin vä­li­set fi­lo­so­foin­nit toi­mi­vat osa­na kaik­kea. Tämä on mo­der­ni län­nen draa­ma.

Kuva

Formaatin puitteissa erinomainen kuva on tomuisen lämminsävyinen ja kuitenkin terävän uskottava. Autenttiset kuvauspaikat auttavat paljon.

Ääni

Vähäeleinen ääniraita pyrkii läsnäolevaan minimalismiin ja onnistuu tässä hyvin. Hyvä musiikkiraita.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
11/08/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy