Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Likainen tusina

The Dirty Dozen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.22
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 75811EAN: 7321944650797

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ab­sur­di ai­he ei hait­taa juu­ri­kaan toi­min­taa.

Ab­sur­di ai­he ei hait­taa juu­ri­kaan toi­min­taa. Liit­tou­tu­neet palk­kaa­vat jou­kon mur­ha­mie­hiä it­se­mur­hais­kuun nat­se­ja vas­taan. To­sielämässä up­see­reil­ta oli­si au­kais­tu kurk­ku he­ti so­pi­van ti­lai­suu­den tul­len. Enää ei täl­lai­sia elo­ku­via oli­si suu­ril­la stu­dioil­la­kaan va­raa tehdä. XXL-luo­kan ni­met (Lee Mar­vin, Er­nest Borg­ni­ne, Char­les Bron­son, Tel­ly Sa­va­las, John Cas­sa­ve­tes, Ro­bert Ryan, Geor­ge Ken­ne­dy) ni­mittäin mak­sa­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja rujo kuva. DS-raita keskittyy dialogiin. Ekstroissa 9 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy