Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Fast and the Furious - Tokyo Drift

Hurjapäät 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202952EAN: 5050582611410

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Hur­japäät-­sar­jan en­simmäi­nen hyvä jat­ko-o­sa siirtää ta­pah­tu­mat To­kioon, min­ne ame­rik­ka­lai­nen kaa­hai­li­ja jou­tuu isänsä luok­se oi­kai­su­hoi­toon.

Hur­japäät-sar­jan en­simmäi­nen hyvä jat­ko-o­sa siirtää ta­pah­tu­mat To­kioon, min­ne ame­rik­ka­lai­nen kaa­hai­li­ja (Lu­cas Black) jou­tuu isänsä luok­se oi­kai­su­hoi­toon. Kai­ta tie unoh­tuu pian kur­vien ja drif­tauk­sen vie­dessä mu­ka­naan. Uu­si ek­soot­ti­nen miljöö, symp­pik­set näyt­te­lijät ja su­la­va juo­ni te­kevät tästä mai­nio­ta vauh­ti­viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Erotteleva ja luonnollinen kuva on myös neonhehkuiselta väritoistoltaan elävä. Popittava äänraita toimii kaikilta osa-alueiltaan agressiivisesti, jos ei kovin omaperäisesti. Ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita, neljä triviaa ja making of -pätkiä tarjoilevaa kuvakuvassa-raitaa, making of, poistettuja kohtauksia, musiikkivideoita ja sekalaisia koosteita. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Justin Lin
Pääosissa: Lucas Black Bow Wow
Tarina: Chris Morgan
Kuvaus: Stephen F. Windon
Musiikki: Brian Tyler

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy