Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Signs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: PCM
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 104713EAN: 8717418157616

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Ve­si van­hin voi­te­his­ta".

"Ve­si van­hin voi­te­his­ta". Us­kon­sa me­nettä­nyt pap­pi (Mel Gib­son) kamp­pai­lee per­heensä kans­sa vai­mon­sa kuo­le­man ja ul­koa­va­ruu­des­ta tu­le­van uhan edessä. Se­littää jän­nittävällä ta­val­la jenk­ki­pel­loil­le il­mes­ty­vien au­kioi­den ar­voi­tus­ta. Teh­ty pie­tee­tillä, luot­taen psy­ko­lo­gi­seen jän­ni­tyk­seen, mut­ta vain juu­ri ja juu­ri neljä täh­teä.
Uu­sin­ta­kier­rok­sel­la ikävä kyllä tämä rea­li­soi­tui kol­men täh­den ko­ke­muk­sek­si. Lo­pul­ta jäl­jel­le jäi vain hyvä mie­li siitä, että täh­den­len­nok­si jää­nyt nuo­ri oh­jaa­ja ku­mar­si haus­kal­la ta­val­la 1950-lu­vun scien­ce fic­tion -e­lo­ku­van ala­la­jil­le, jos­sa Neu­vos­to­lii­ton uh­ka pro­ji­soi­tiin ava­ruu­so­len­to­jen hyökkäyk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti elokuva ei ole lajityyppinsä huomioon ottaen erikoinen, mutta ohjaajalle tyypilliseen tapaan äänimaailma soi jännittävästi. Tarkkuus nousee vanhan DVD-laitoksen yli, mutta alkupolven BD:nä taso ei pysy kautta linjan. Alkupanerointi suorastaan valuu kuva-alan yli. Ääniraitana on välivaiheen ratkaisu, toimiva PCM, mutta myös DTS ja DD5.1 löytyvät. Ekstroissa on 61 min. dokumenttia, 8 min. poistettuja kohtauksia, kuvakäsikirjoituksia eri ääniraidoin, kommenttiraita ja näyte ohjaajan pikkupoikana tekemästä hauskasta Alien-elokuvasta. (PS)
07/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy