Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Räjähdys tunnelissa

Daybreak 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
  EAN: 6415018622160

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­ra­vii­vai­nen ka­tast­ro­fijännä­ri ryhmästä ih­mi­siä, jot­ka jäävät maanjä­ris­tyk­sen jäl­keen ju­miin Los An­ge­le­sin met­ro­tun­ne­lei­hin.

Suo­ra­vii­vai­nen ka­tast­ro­fijännä­ri ryhmästä ih­mi­siä, jot­ka jäävät maanjä­ris­tyk­sen jäl­keen ju­miin Los An­ge­le­sin met­ro­tun­ne­lei­hin. Elo­ku­va ei yllä sen enempää te­hos­teil­taan kuin tun­nel­mal­taan la­ji­tyy­pin par­haim­pien ta­sol­le, mut­ta läm­mi­te­lee kai­kes­ta huo­li­mat­ta an­tau­muk­sel­la ta­ka­vuo­sien Syl­ves­ter Stal­lo­ne -viih­dyk­keen, "Day­light — pa­niik­ki tun­nel­lis­sa", ai­nek­sia. Sop­paa kui­ten­kin se­koi­te­taan hi­taa­seen tah­tiin ja ai­van liian hellällä kä­dellä, var­sin­kin kun tällä ker­taa rii­tais­ten ja tyys­tin epä­sym­paat­tis­ten hah­mo­jen jo­pa toi­voi­si pää­sevän hen­gestään.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti toimiva televisiomainen kuva ja ääni. Ekstraton. Kannessa väärä kesto. (IJ)
07/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy