Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuliliekki

Catchfire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194057915

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

"On ta­pah­tu­mas­sa jo­tain, mitä en ymmärrä, mut­ta pidän siitä" Oma­peräi­nen ja hel­lyttäväs­ti lä­hes us­kot­ta­va elo­ku­va ma­fia­mur­haa to­dis­ta­nees­ta nai­ses­ta, jo­ka löytää pai­kan peräänsä saa­maan­sa palk­ka­tap­pa­jan sydä­mestä.

"On ta­pah­tu­mas­sa jo­tain, mitä en ymmärrä, mut­ta pidän siitä" Oma­peräi­nen ja hel­lyttäväs­ti lä­hes us­kot­ta­va elo­ku­va ma­fia­mur­haa to­dis­ta­nees­ta nai­ses­ta (Jo­die Fos­ter), jo­ka löytää pai­kan peräänsä saa­maan­sa palk­ka­tap­pa­jan (Den­nis Hop­per) sydä­mestä. Vä­rikäs ja omin­ta­kei­nen ker­to­mus pitää yllättävän hy­vin ot­tees­saan, vaik­ka te­hos­ta puo­let pe­rus­tuu­kin tai­de­kou­lu­mai­sen hu­pai­saan ulo­san­tiin.
Myös oh­jaa­jan pal­lil­la is­tu­nut Hop­per on kerän­nyt mu­kaan mui­kean näyt­te­lijä­kaar­tin, jos­sa Char­lie Sheen on kylmä­kal­lek­si muut­tu­va poi­kaystävä, Vin­cent Pri­ce etäi­nen per­heen pää, Dean Stoc­kwell ma­fian la­ki­mies, Fred Ward le­vein leuoin lau­ko­va je­pa­ri, John Tur­tur­ro Sein­fel­din Kra­me­rin ma­fia­ve­li ja Joe Pes­ci sekä Sop­ra­nos-sar­jas­ta sit­tem­min tut­tu To­ny Si­ri­co omat it­sensä — kat­raan täy­dentää vielä työ­mie­henä ca­meon te­kevä Bob Dy­lan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on vakaa ja välttävän jäsentynyt, mutta puuttuvien teknisten ansioiden sijaan huomio keskittyy ajatuksella hahmoteltuun miljööseen. Toimivan tasokas ääniraita. Ekstroissa kuvagalleria. (IJ)
26/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy