Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zohan - lupa saksia

You Don't Mess with the Zohan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 117/113 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207183EAN: 5051160229072

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­pei­lemättömän ä­ly­va­paa ko­me­dia vä­ki­val­taan kylläs­ty­neestä is­rae­li­lai­ses­ta su­per­kom­man­dos­ta, jo­ka la­vas­taa oman kuo­le­man­sa ja muut­taa New Yor­kiin to­teut­taak­seen haa­veen­sa uu­des­ta elämästä par­tu­ri­kam­paa­ja­na.

Hä­pei­lemättömän ä­ly­va­paa ko­me­dia vä­ki­val­taan kylläs­ty­neestä is­rae­li­lai­ses­ta su­per­kom­man­dos­ta (A­dam Sand­ler), jo­ka la­vas­taa oman kuo­le­man­sa ja muut­taa New Yor­kiin to­teut­taak­seen haa­veen­sa uu­des­ta elämästä par­tu­ri­kam­paa­ja­na. Syl­ves­ter Stal­lo­nel­ta lai­na­tul­la ha­bi­tuk­sel­la ja luon­tai­sen to­pa­tul­la jal­kovä­lillä va­rus­tet­tu mies ryh­tyy pa­ran­ta­maan maail­maa sa­tun­nai­nen hyvä te­ko ker­ral­laan kun­nes saa ti­lai­suu­den an­taa to­del­li­sen pa­nok­sen­sa ih­mis­kun­nal­le thai­hie­ron­taa lä­hes­ty­villä kam­paus­tai­doil­laan.
Va­paas­ti vyö­ryvät sket­sit pe­rus­tu­vat en­nen kaik­kea avoi­meen hölmöi­lyyn, mut­ta myös po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin iko­nit Mitäs me hir­viöistä Roc­kyyn saa­vat osan­sa. Mu­ka­na on to­ki myös lis­ta tun­nis­tet­ta­via ni­miä pik­kuo­sis­sa ai­na Ch­ris Roc­kis­ta Hen­ry Wink­le­riin, Da­ve Matt­hew­sis­ta Geor­ge Ta­kei­hin ja Ma­riah Ca­reys­ta Rob Sch­nei­de­riin.
Le­vyltä löy­tyy sekä al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio, että noin 4 mi­nuut­tia pi­dem­pi uu­si ver­sio, jo­ka "un­ra­ted"-s­ta­tuk­ses­ta huo­li­mat­ta on se­kin hy­vin kilt­tiä viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Upean jäsentynyt ja yksityiskohtainen 1080p-kuva hakee paahteisen lämminsävyistä toistoa, ja selviää helposti niistä haasteista mihin moni DVD on kaatunut. Ääniraita lainaa efektinsä suoraan budjettiluokan tehostekirjastosta, mutta vakuuttaa sitä vastoin hilpeän mauttomalla disko/überetnomusiikkiraidallaan. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja ja Adam Sandler), poistettuja kohtauksia (13 min.), mainio sarja sekalaisia dokumentteja elokuvan teosta (68 min.), ylimääräistä sähellystä (18 min.) ja BD-Live -linkki. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)
13/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy